شرایط اپلای و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور

شرایط اپلای

شرایط اپلای و گرفتن پذیرش تحصیلی

تحصیل در خارج از کشور یکی از مسائلی است که روز به روز به طرفداران آن افزوده می‌شود. دانشجویان بسیار زیادی پس از اتمام یکی از مقاطع تحصیلی علاقه دارند برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند. حتی بسیاری پس از اتمام دبیرستان برای اتمام دوره کارشناسی به خارج از کشور می‌روند. برای گرفتن پذیرش تحصیلی مهم‌ترین نکته این است که اطلاعات کامل از شرایط و قوانین آن داشته باشید. خیلی از افراد به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه موفق به گرفتن پذیرش نمی‌شوند. به همین دلیل ما قصد داریم در این مقاله شرایط اپلای را به طور کامل و جامع برای شما ذکر کنیم.

 

مزایای اپلای و تحصیل در خارج از کشور چیست؟

تحصیل در یک کشور پیشرفته مزایای بی شماری دارد. اولین و مهم‌ترین مزیت این است که شما با یک سیستم به روز و نوین در دانشگاه تحصیل می‌کنید. امروزه روش‌های نوین و بسیار خوبی برای تحصیل در خارج از کشور وجود دارد. در کشورهای پیشرفته شما با تحصیلات خود می‌توانید مهارت‌های بسیار بهتری نسبت به تحصیل در ایران فرا بگیرید. این مهارت‌ها در دنیای کار بسیار مفید خواهند بود.

تحصیل و زندگی در یک کشور دیگر نیز می‌تواند تاثیر بسیاری بر شخصیت شما بگذارد و شما را به فردی مستقل و قوی تبدیل کند. همچنین شما با تحصیل در یک کشور خارجی شانس بیشتری برای گرفتن اقامت دائمی و زندگی در کشورهای پیشرفته خواهید داشت. به طور مثال با تحصیل در کانادا به آسانی می‌توانید پس از اتمام تحصیلتان کار پیدا کنید و برای دریافت اقامت دائمی اقدام کنید. به این صورت می‌توانید در یک کشور با رفاه کامل زندگی کنید و شرایط سایر شهروندان کشور را داشته باشید.

 

مراحل و شرایط اپلای

در این بخش تک تک مراحل اپلای را با ذکر جزئیات و شرایط برای شما آورده ایم. خوب است بدانید که شما برای تمامی مقاطع تحصیلی می‌توانید اقدام به گرفتن پذیرش کنید.

خواندن 👈:  اصول ویرایش و نگارش پایان نامه

۱. انتخاب کشور مورد نظر

اولین قدم برای اپلای کردن انتخاب کشور است. زیرا بستاه به کشور انتخابی ممکن است شرایط گرفتن پذیرش و اپلای متغیر باشد. مواردی که ممکن است در کشورهای مختلف متفاوت باشد عبارت است از حداقل نمره زبان مورد نیاز، حداقل معدل مقطع پیشین، هزیته‌های مربوط به فرآیندهای گرفتن پذیرش و …

انتخاب کشور می‌تواند به عوامل مختلفی وابسته باشد. نکاتی که می‌تواند هنگام انتخاب کشور قابل بررسی باشند می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • داشتن دوست و یا اعضای خانواده در کشور
  • تسلط به زبان آن کشور
  • توانایی ما برای پرداخت هزینه های اولیه برای پذیرش در آن کشور
  • بازار کار رشته تحصیلی شما در آن کشور
  • میزان علاقه خود شما به کشور مورد نظر
  • امکانات آن کشور برای دانشجویان
  • هزینه‌های زندگی
  • برخورد مرد آن کشور با مهاجران
  • و …

حتما پیش از انتخاب کشور مقصد تمامی شرایط را به خوبی بررسی کنید. ببینید که شرایط کشور با شرایط شما سازگار است یا خیر. انتخاب کشور یقینا یکی ار مهم‌ترین مراحل در اپلای است. همچنین شرایط اپلای و ادامه تحصیل و قوانین مربوط آن کشور را بررسی کنید. اگر پس از اتمام تحصیل قصد ماندن در آن کشور را دارید بررسی کنید که شرایط این مسئله در آن کشور به چه صورت است. با در نظر گرفتن این موارد می‌توانید بهترین انتخاب را انجام دهید.

شرایط اپلای

۲. تقویت زبان و گرفتن مدرک

مدرک زبان از آن دسته مسائلی است که با توجه به داشنگاه، کشور انتخابی، رشته مورد نظر شما و مقطع تحصیلی بسیار متفاوت است. در برخی از کشورهای مانند فرانسه و یا اسپانیا برای تحصیل در مقاطع پایین‌تر مانند کارشناسی ممکن است لازم شود که شما زبان مادری آن کشور را نیز صحبت کنید. با بالا رفتن مقطع معمولا احتمال نیاز به بلد بودن زبان آن کشور نیز کمتر می‌شود.

اما وجه مشترک تحصیل در تمامی مقاطع و تمامی کشورها زبان انگلیسی است. شما در هر صورت احتیاج به گرفتن مدارک زبان مانند آیلتس و یا تافل دارید. معمولا حداقل نمره مورد نیاز با بالا رفتن مقطع افزایش می‌یابد. شما می‌توانید در وبسایت دانشگاه‌های مختلف حداقل نمره زبان مورد نیاز برای پذیرش را ببینید. زبان نیز یکی از مهم‌ترین شرایط اپلای است. به این دلیل که شما قرار است به یک زبان دیگر سر کلاس‌های سنگین دانشگاهی بروید و درس بخوانید. به همین دلیل اگر قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید حتما زبان خود را تقویت کنید.

خواندن 👈:  انواع پژوهش از نظر منطق استدلال

یکی از بهترین راه های تقویت زبان دیدن فیلم به زبان اصلی و یا گوش کردن به موسیقی آن زبان است. همچنین کلا‌س‌های تقویت زبان نیز می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد. منتظر به رسیدن به مراحل پایانی اپلای برای تقویت زبان خود نباشید. هرچه زودتر شروع کنید بهتر است.

برای انجام پایان نامه ارشد میتوانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

۳. انتخاب رشته و دانشگاه

پس از انتخاب کشور و شروع کردن خواندن زبان نوبت به انتخاب رشته و دانشگاه می‌رشد. بهترین کار برای این مرحله این است که یک فایل اکسل برای خود تهیه کنید. در این فایل لیست رشته‌ها، گرایش‌ها و دانشگاه‌هایی که مد نظرتان است را بنویسید. سپس شرایط اپلای برای هر کدام را از سایت دانشگاه پیدا کنید و در فایل اکسل بگذارید. سپس برای خود سبک سنگین کنید. لیست را کامل بررسی کنید و با شرایط خود بررسی کنید. ببینید که حداقل نمره زبان، حداقل معدل و یا هزینه‌های کدام یک به شرایط شما بیشتر نزدیک‌تر است.

لیست ذکر شده را محدود و محدودتر کنید تا در نهایت به یک لیست کوچک برسید. سپس برای چند تا از آن‌ها درخواست بفرستید تا اطمنیان پیدا کنید که حدقل در یکی از آن‌ها پذیرش خواهید گرفت.

 

۴. نوشتن یک رزومه خوب

داشتن یک رزومه قوی و چشم‌گیر شانس شما را برای گرفتن پذیرش بسیار بالا می‌برد. پیشنهاد می‌شود برای نوشتتن رزومه حتما نکات کلیدی و قواعد را رعایت کنید. برای این کار می‌توانید از راهنمای نگارش رزومه سایت‌های معتبر مانند indeed استفاده کنید. همچنین از نمونه رزومه‌های موجو استفاده کنید.

خواندن 👈:  پایان نامه چیست؟

 

۵. نوشتن انگیزه نامه

در انگیزه نامه شما باید دلایل انتخاب رشته و دانشگاه را ذکر کنید. از میزان علاقه خود به آن رشته بگوید. توانایی و استعدادهای خود را بیان کنید و بگویید به چه دلیل برای این موقعیت مناسب هستید.

 

۶. گرفتن توصیه نامه از اساتید پیشین خود

در این مرحله از ۲ یا ۳ تا از اساتید خود باید توصیه نامه دریافت کنید و برای دانشگاه ارسال کنید. توصیه نامه نیز اهمیت بسیار زیاید دارد و داشتن توصیه نامه خوب از شرایط اپلای و گرفتن پذیرش است و به شما کمک زیادی می‌کند.

 

۷. ترجمه رسمی مدارک

پس از تکمیل و گردآوری مدارک باید آن‌ها را برای ترجه به یک دارالترجمه بفرستید. دقت داشته باشید که مدارکتان حتما کامل و دقیق باشند. زیرا مشکل داشتن و کمبود مدارک می‌توند فرایند اپلای شما را دشوار کند.

 

هزینه اپلای چقدر است؟

هزینه اپلای بسته به نوع پذیرش شما، مقطع تحصیلی، دانشگاه، کشور مقصد و … بسیار متغیر است و هیچ رنج خاصی نمی‌توان برای آن در نظر گرفت. معمولا اگر شما بتوانید از دانشگاه و یا استاد خود فاند بگیرید اپلای برای شما هیچ هزینه ای ندارد و در زمان تحصیل خود نیز حقوق می‌گیرید. اما در صورتی که موفق به گرفتن فاند نشوید هزینه اپلای می‌توند به طور کلی خیلی زیاد باشد.

 

جمع بندی

در این مقاله به طور جامع به بررسی مراحل و شرایط اپلای پرداختیم. این را به یا داشته باشید که داشتن مقاله در دوران دانشجویی می‌تواند کمک بسیار زیادی به شما برای گرفتن پذیرش تحصیلی بکند. موسسه همراه دانشجو یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین موسسه‌های ایران برای نگارش مقاله دانشجویی است. اگر می‌خواهید در زمینه نگارش مقاله یاری بگیرید و یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید همین اکنون با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *